Ga naar de inhoud

Welkom bij MFC de Eiken!

Wij heten u van harte welkom bij ons multifunctioneel centrum in het prachtige Tiendeveen. MFC de Eiken is dé plek waar gemeenschap, activiteiten en gezelligheid samenkomen.

 

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw evenement, vergadering of feest, of gewoon op zoek bent naar een plek om samen te komen met anderen, MFC de Eiken biedt u diverse faciliteiten en mogelijkheden.

Plezier en verbinden

Activiteiten en evenementen voor jong en oud

Onze zalen, vergaderruimtes en moderne voorzieningen zorgen ervoor dat uw bijeenkomst een succes wordt. Bovendien staan onze vriendelijke medewerkers altijd klaar om u te ondersteunen en te adviseren.

 

Daarnaast organiseren we regelmatig diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud. Van sport en spel tot culturele bijeenkomsten, er is voor ieder wat wils. Ontmoet nieuwe mensen, geniet van de gezelligheid en maak deel uit van onze gemeenschap.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij MFC de Eiken, waar samen plezier maken en verbinden centraal staan. Voel u thuis en ontdek de vele mogelijkheden die ons centrum te bieden heeft.

Carbiddarten in Tiendeveen

Een deel van de foto’s op onze website is afkomstig van de architect van ons mooie multifunctionele centrum Wijbenga Tromp. De afbeeldingen afkomstig van hun website zijn met met toestemming geplaatst. Wij zijn op zoek naar foto en beeldmateriaal van ons MFC. Heb jij foto’s die wij mogen gebruiken? Stuur deze dan naar ons op of neem eerst even contact met ons op.

Kom langs en ontdek zelf de vele mogelijkheden van MFC de Eiken