Ga naar de inhoud

Bij MFC de Eiken bieden we uitstekende faciliteiten voor zaal- en ruimteverhuur, perfect voor zowel particuliere als zakelijke bijeenkomsten. Onze prachtige locatie beschikt over verschillende zalen en ruimtes die volledig aanpasbaar zijn aan uw specifieke behoeften. Of u nu een intieme vergadering, een bruisend feest of een professionele presentatie wilt organiseren, wij hebben de ideale ruimte voor u. Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het opzetten van uw evenement en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Geschikt voor allerlei soorten gelegenheden

Mooie en moderne ruimtes

Het MFC de Eiken – Tiendeveen heeft een aantal mooie en moderne ruimtes ter beschikking. Geschikt voor allerlei soorten gelegenheden voor zowel privé als zakelijk gebruik en voor zowel kleine als grotere groepen.

 

Ook heeft het MFC een tweetal sportvelden, jeu de boules banen, speelvoorzieningen en een groot terras.

 

Het MFC leent zich niet alleen uitstekend voor feestjes, recepties of bijeenkomsten maar juist ook voor zakelijke besprekingen, workshops, mini congressen, trainingen, demonstraties, teambuilding uitjes, etc.

Audio, video en catering

Mogelijkheden en middelen

Wij hebben diverse audiovisuele middelen tot de beschikking, van beamer met scherm tot complete dj installatie met licht en geluid.

 

Tijdens het evenement verzorgen niet alleen koffie & thee en drankjes & hapjes maar is het mogelijk om ook een geheel verzorgde lunch, diner of BBQ en zelf een geheel all inclusive arrangement te nemen.

 

Afhankelijk van de behoefte, grote van de groep en soort gelegenheid overleggen we graag samen welke mogelijkheden het beste aansluiten bij de wensen.

 

Uiteraard is in het MFC gratis WiFi aanwezig en is pinnen en contactloos betalen mogelijk.

Kom langs en ontdek zelf de vele mogelijkheden van MFC de Eiken