Ga naar de inhoud

Opties en mogelijkheden

Basis arrangementen

Basisarrangement
Ons basisarrangement bestaat uit het gebruik van een ruimte binnen het MFC voor € 10, – per uur met daarbij het afnemen van koffie/thee voor € 1, – p.p. Hetzelfde basisarrangement met gebruik van de gymzaal is € 15,- per uur.

 

Het is niet toegestaan dat u zelf voor drinken en/of eten zorgt. Wilt u meer dan alleen een kopje koffie of thee dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

 

Overige arrangementen
Een arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit gebruik van de Maoties e/o kantine incl. drankje (m.u.v. buitenlands gedistilleerd) voor € 13 – p.p. als u voor 3 uur gebruik wilt maken van de ruimte. Wilt u 4 uur gebruik maken van de ruimte komt dit op € 15,- en 5 uur € 20, -.

 

U kunt ook een arrangement met hapjes en drankjes nemen. Bij het arrangement van 3 uur krijgt u koffie met cake, zetten wij 3 soorten nootjes op tafel en serveren wij 2 warme hapjes. Hiervoor rekenen wij € 15,- p.p.

 

Bij het arrangement van 4 uur serveren wij koffie met cake, 3 koude en 3 warme hapjes en staan er 3 soorten nootjes op tafel . Hiervoor rekenen wij € 17,50 p.p.

 

Voor het arrangement van 5 uur is dit als hierboven en zijn de kosten € 22,50 p.p.

 

Deze arrangementen gaan uit van deelname tot 40 personen. Indien u met meer dan 40 personen komt betaalt u voor het aantal boven de 40 personen € 2,50 minder.

 

Bij bovenstaande arrangementen gaan wij er vanuit dat u de consumpties zelf ophaalt aan de bar. Indien u aan tafel geserveerd wilt worden rekenen wij € 2,50 p.p. extra.

 

We serveren bij een arrangement met koffie/thee een plakje cake. Wilt u liever gebak dan kunnen we hier ook voor zorgen. Dat kost dan € 1,50 tot € 3, – extra, kwaliteit afhankelijk.

 

Contact: info@mfctiendeveen.nl

 

Tevens kunt u contact opnemen met bestuurslid; Ria van Goor, telefoonnummer 06-29352660

Ontdek zelf ons multifunctionele centrum